Tuesday 5 October 2010

Svensk tv vilket skämt

Måste säga att jag är trött på svensk tv.
Jag har varit hemma i 4 veckor o vill spy på över 50% av programmen.
Undrar hur företag kan sponsra dessa, vem som kommer på idéerna och vem vill betala tv licens för att se sån här skit!?

Skånefruar - trodde att de skulle visa upp klass men liknar dagis, att en kvinna som har körkort inte vet hur man tankar en bil är inte roligt det är tragiskt, och att visa upp det på tv är bara synd för henne. Annat, de har "fest" o bjuder på den billigaste och äckligaste skumpan man kan hitta på Bolaget. Vilken överklass?!

New York fruar - Wannabe Hollywood? tjejerna är är ju bara blonda och representerar det som gör att amerikaner driver med Sverige och svenska tjejer. Har alltid undrat vart de fått alltifrån, här har vi svaret!

Bartenderskolan - Såg reklamen och kände bara.. NEJ NEJ, men är inte förvånad, det är Tv3 som står för det!!

Paradise Hotel - Ja..tänkt att kanalen B måste försöka ta upp en sådan B serie, fatta hur mkt tid o pengar de kostat på detta.

Ullared - Snälla en SÄSONG räckte, människorna där..ja..typiska svensson som förmodligen aldrig rört sig utanför landets gränser och om de har så har de åkt dit resten av Svensson familjerna åker, dvs utanför Sverige men ändå i Sverige!

Kungarna av Tylösand - Tagiskt, liknar Big Brother - bara att se reklamen får en att veta när det är dags att stänga av tvn

Felix stör en ingenjör - Såg fram emot programmet me tanke på att jag varit med till viss del hos Teknikföretagen, men Felix Herngren dödar allt, han försöker vara rolig och dödar det roliga o det man vill lära sig!


Listan fortsätter med alla shower som dykt upp sen jag kom hem till landet lagom.
Måste säga att tv-utbudet utomlands är så mycket bättre.
Fattar inte att det kan vara så stor skillnad.
Skulle hellre sett att kanalerna köpt in en helt ny serie istället för att ha alla B serier som bara är tragiska att se på.

No comments: