Sunday 17 August 2008

Hipp hipp hurra!

Så var det min födelsedag :)
Dagen började med att mamma o pappa ringde vid midnatt, KOREANSK tid.. o grattade mig.. samt tiger, som för övrigt skulle äta en massa choklad i min ära.. så typiskt!! ^^ saknar honom faktiskt..skulle vilja ha me honom till Japan.. men han e hemma hos mamma o pappa!
Som jag oxå saknar!!
Sedan klockan 07.00 KOREANSK tid..surrade mobilen o jag tänkte..vem kan vara så dum att ringa nu.. tänkte trycka av men blev nyfiken så jag svarade..o fick ett ENORMT högt skrikade Grattis på födelsedagen... det var Tiffany o Lisan... SOM väckte mig.. men var glad..fast oxå otroligt trött! Som sagt Tiffy ville vara först.. och hon lyckades!! ^^
Jag var nära att trycka av mobilen när det ringde, men Tiffy hade ringt om o om tills jag svarat så ska kanske vara glad att jag svarade första gången ^^
Vi pratade kanske i 1 timme.. sen tog deras pengar slut..
Hann prata om en hel del, bla SM koncerten... ringde till Tiffy medan jag var där..så det gjorde hela hennes dag att hon fick höra dem LIVE... :)
GAAAH I miss Lisan o Tiffy!! Varför kunde de inte vara här hos mig?!

Efter telefonsamtalet rullade jag över o somnade om! o vaknade runt 12.. tog en dusch och gjorde mig i ordning och gick till Sinchon och mötte upp Susana, Sayuri och Nozomi och åt lunch. Vi hamnade på ett jätte bra Bulgogi ställe~ det var kul i alla fall.. och fick en jättefin födelsedagspresent av Sayuri.. 2 hårspännen.. I LOVE THEM!! :)
Efteråt gick vi till Twosome place o drack kaffe o åt tårta~~ Fast Nozomi var tvungen att gå~

Efter fikat åkte jag till Jamsil och Lotte world för att möta upp HeeJung..och Kate~
Vi åkte skridskor..det var kul... fast skridskorna var inte så bra så jag fick ont i fötterna..men vi åkte kanske i 2 timmar eller så, men det var så mycket folk oxå och isen höll inte så länge vilket gjorde det tråkigt, och jag frös då jag endast hade shorts och t-shirt!
När jag stod där på isen kom jag på att jag saknade Hanna, vi brukar alltid åka skridskor hemma.. då ingen annan vill det!! så det kändes konstigt att hon inte var där med mig!
Efteråt var vi alla hungriga..o tillslut hamnade vi på Lotteria..haha!
Fick födelsedagspresent av HeeJung.. 2 skivor, en med Lee Seung Gi och en med Alex..Koreanska artister..!! Blev sjukt glad! :)
Innan vi åkte hem handlade vi lite på Lotte Mart~~
Hemma igen så kollade vi på Coffee prince.. sen blev klockan mycket o jag gick o la mig..


Jag vaknade kl 7.15 då jag skulle träffa Nozomi utanför biografen kl 8.. vi hade bestämt att se Dark Knight! Har velat se filmen så länge..men det kändes konstigt att se Heath Ledger eftersom han inte lever längre~
Filmen var bra i alla fall... och då det var SVINKALLT i salongen så det gjorde att jag inte somnade under filmen.. dessutom var den spännande oxå så det var inte läge att sova! Och vi var faktiskt inte de enda personerna där.. det var kanske 10 andra som orkat släpa sig ur sängen!! ^^

Dagen fortsatte med att jag segade hemma ett tag, sedan tog jag en promenad ner till Hongdae och till Coffee Prince cafeet.. kan säga att det ser ut som i tv-serien, men kan oxå säga att allt var SJUKT dyrt!! dvs om man tyckte att Starbucks e dyrt.. jag menar..jag kan få en lunch o sidorätter till samma pris som för en kaffe där~ Så jaa..vi får se..ska släpa med mig Kate eller någon så får vi se vad som händer!
Efteråt, då jag traskat runt ett tag i Hongdae för att hitta så tog jag bussen till Gwanghwamun och Kyobo, men hittade inte det jag ville ha och gick längs Cheonggyechon stream och hamnade på 2 andra bokaffärer, var på en av dem ((där jag får rabatt)) köpte jag en japansk frasbok och det senaste numret av Oricon Style.. med Arashi på framsidan.
Kom hem rätt slut och hade 2 nya blåsor på fötterna och ett skavsår.. seriöst inga skor funkar för mina otroligt känsliga fötter! Tror jag måste köpa sånna här.."inomhusskor" som folk använder utomhus..dvs gå emot min egen princip ^^ för annars lär jag krypa hem till Sverige!!


Today's mood: Glad
Today's song: Happy birthday song
Today's food: Birthday food

1 comment:

Makitty said...

Oh.. Grattis på födelsedagen!! (någon dag i efterskott, men ändå) :D